Segon aniversari de Districte 10!

Estem d’enhorabona! El 16 d’octubre de 2021 és el segon aniversari de Districte 10. Un any més, hem pogut compartir amb vosaltres moments increïbles. Encara són temps complicats, però aquest any, gràcies a les vacunes, estem assolint una certa estabilitat. Esperem que l’any que ve sigui l’any de la recuperació!

Sorteig del Segon aniversari de Districte 10

El Sorteig

Si no fos pel vostre suport no hauríem arribat mai al nostre segon aniversari. Per això, i com ja us haureu imaginat, ho celebrarem amb un sorteig!

La setmana de 18 al 23 d’octubre, per cada compra que facis a Districte 10, obtindràs una participació al sorteig de 5 vals de 15 € per a gastar a Districte 10, que es celebrarà el mateix 23 d’octubre.

Bases

  • Per participar en el sorteig, cada cop que facis una compra entre els dies 18 i 23 d’octubre de 2021 (ambdós inclosos) hauràs d’omplir una butlleta amb els teus nom i cognoms i un email i/o telèfon i/o perfil de xarxes socials. Aquesta butlleta la posaràs dins d’una urna amb els de la resta de participants al sorteig. El paper no sortirà de l’urna mentre duri el Sorteig del Segon aniversari de Districte 10. És a dir, que com més compres facis durant tot el període, més oportunitats tindràs de guanyar el premi.
  • El dia 23 d’octubre de 2021 al vespre se celebrarà el sorteig, el qual es gravarà en vídeo i es penjarà a les xarxes Instagram i Facebook (no us ho perdeu!).
  • El premi són 5 vals de 15 € en articles de la botiga.
  • Cada persona només pot guanyar un sol premi.
  • Les guanyadores o els guanyadors del sorteig s’avisaran mitjançant les seves dades de contacte.
  • Si no aconseguim posar-nos en contacte amb algun guanyador o alguna guanyadora en el període de 72 hores, repetirem el sorteig. El sorteig es realitzarà un màxim de tres vegades per a cadascun dels vals. Si no s’aconsegueix contactar amb cap dels tres guanyadors, aquell regal es considerarà perdut.
  • Des del moment que contactem amb les persones guanyadores del sorteig es donaran 15 dies per a venir a buscar el regal. Si no ve ningú a buscar el regal en aquest temps, es considerarà perdut.
  • No s’enviaran els regals per correu, de manera que s’han de venir a buscar a la botiga.
  • Davant de qualsevol dubte o situació no prevista en aquestes bases, s’intentarà resoldre el problema amb bona fe i de la millor manera possible.

Per a qualsevol consulta, ens pots contactar i estarem encantats de poder ajudar-te.

T’esperem per participar en el nostre Sorteig del Segon aniversari de Districte 10!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.