Sorteig Primer aniversari de Districte 10!

Doncs sí, el dia 16 d’octubre de 2020 fa un any que Districte10 va obrir les seves portes. Un any complicat, amb confinament, mesures de prevenció, limitacions d’aforament, avaries… I així i tot, hem aconseguit arribar fins aquí.

Primer aniversari de Districte10.

Tal com estan les coses, som ben conscients que això no hauria estat possible sense vosaltres. I us ho volem agrair. Per això celebrarem el nostre primer aniversari amb un sorteig.

Xec de 50 euros per gastar a Districte 10.

La setmana de 16 al 22 d’octubre, per cada compra que facis a Districte 10, obtindràs una participació al sorteig d’un val de 50 € per a gastar a Districte 10, que es celebrarà el mateix 22 d’octubre. Les base són les següents:

  • Per participar en el sorteig, cada cop que facis una compra entre els dies 16 i 22 d’octubre de 2020 (ambdós inclosos) hauràs d’omplir una butlleta amb els teus nom i cognoms i un email i/o telèfon i/o perfil de xarxes socials. Aquesta butlleta la posaràs dins d’una urna amb els de la resta de participants al sorteig. El paper no sortirà de l’urna mentre duri el Sorteig del Primer aniversari de Districte 10. És a dir, que com més compres facis durant tot el període, més oportunitats tindràs de guanyar el premi.
  • El dia 22 d’octubre de 2020 al vespre se celebrarà el sorteig, el qual es gravarà en vídeo i es penjarà a les xarxes Instagram i Facebook (no us ho perdeu!).
  • El premi és un val de 50 € en articles de la botiga.
  • La guanyadora o el guanyador del sorteig serà avisat mitjançant les seves dades de contacte.
  • Si no aconseguim posar-nos en contacte amb el guanyador o la guanyadora en el període de 72 hores, repetirem el sorteig. El sorteig es realitzarà un màxim de tres vegades. Si no s’aconsegueix contactar amb cap dels tres guanyadors, el regal es considerarà perdut.
  • Des del moment que contactem amb la persona guanyadora del sorteig es donaran 15 dies per a venir a buscar el regal. Si no ve ningú a buscar el regal en aquest temps, es considerarà perdut.
  • No s’enviaran els regals per correu, de manera que s’han de venir a buscar a la botiga.
  • Davant de qualsevol dubte o situació no prevista en aquestes bases, s’intentarà resoldre el problema amb bona fe i de la millor manera possible.

Per a qualsevol consulta, ens pots contactar i estarem encantats de poder ajudar-te.

T’esperem a Districte 10 per participar en el nostre Sorteig del primer aniversari!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.