Què és Districte 10

T’encanta aconseguir un 70 % de descompte a les rebaixes, oi? No preferiries una botiga on les rebaixes fossin tot l’any?

Hola, sóc la Vero!

Jo, igual que moltes persones, entre les quals potser t’inclous, sempre que vaig a comprar roba em fixo que el material sigui de qualitat, que les talles no siguin massa petites i, sobretot, que el preu no sigui desorbitat. I si pot ser, que a més em tractin bé i m’aconsellin.

No sembla tan difícil, però la veritat és que costa trobar una botiga de roba que compleixi aquestes característiques.

No t’agradaria tenir una botiga on poguessis comprar moda actual sense arruïnar-te, on trobessis la teva talla i on la roba no se’t desfés a la primera rentada? Una botiga on tot l’any fossin rebaixes?

A mi també.

Per això he decidit obrir Districte 10, un lloc acollidor de moda low cost on podràs trobar tot això i, a més, et tractaré com et mereixes. Estaré per a tu, t’ajudaré a trobar el que necessites i, si no ho tinc, em deixaré la vida per a aconseguir-t’ho. I sempre ajustant els preus al màxim perquè surtis de la botiga amb tot el que et fa falta i sense deixar-te el sou.

Perquè sé que ets una persona treballadora, amb moltes responsabilitats, a qui li costa guanyar els diners i que no es vol sentir malament per anar ben vestida. I perquè una botiga de roba barata no ha de ser un lloc on et venen roba de baixa qualitat o que tingui talles només aptes per a models.

Tinc roba per a dones reals i amb gustos molt diferents. I també tinc roba per a homes reals, dels de la corba de la felicitat. 

Vine a veure’m, segur que repetiràs!

Vero