Gran Sorteig Diari del Mega-Calendari d’Hivern 2021

Ja torna a ser aquí el Gran Sorteig Diari del Mega-Calendari d’Hivern 2021! Què vol dir això? Doncs que a Districte 10 farem un sorteig cada dia des de l’1 fins el 31 de desembre, com ja vam fer amb els sortejos del calendari d’Advent 2019 i del calendari d’Hivern 2020.

Els dos anys anteriors vam repartir 400 € en premis, malgrat la pandèmia. Aquest any, esperem superar-nos! Tenim un munt de regals interessants preparats i hi haurà molts vídeos divertits. Esperem que us ho passeu tan bé com nosaltres!

Tothom preparat, doncs, per al Gran Sorteig Diari del Mega-Calendari d’Hivern 2021?

Ja sabeu com va: per cada compra que feu durant el mes de desembre posarem una butlleta amb el vostre nom dins d’una urna i cada dia en treurem una a l’atzar. Mentre no us toqui i fins l’últim dia del sorteig la vostra butlleta quedarà dins de l’urna i, per tant, podreu participar en tots els sortejos diaris següents.

Per tant, l’únic que heu de fer és venir-nos a veure, com més sovint millor, comprar alguna de les coses xules que us tenim preparades per aquest hivern i, sobretot, anar mirant cada dia els vídeos divertits que anirem pujant a Instagram i Facebook per saber si us ha tocat.

Funcionament del sorteig diari

 • El calendari d’Hivern està format per 31 targetes numerades, cadascuna dels quals amaga un regal sorpresa. Les targetes s’aniran girant una cada dia, revelant el regal ocult.
 • Per a participar en els sorteigs, cada cop que facis una compra hauràs d’omplir un paper amb els teu nom i un email i/o telèfon i/o perfil de xarxes socials. Aquest paper el posaràs dins d’una urna amb els de la resta de participants al sorteig. El paper no sortirà de l’urna mentre duri el Gran Sorteig Diari del Mega-Calendari d’Hivern 2021 a no ser que et toqui algun premi. És a dir, que com més compres facis durant tot el període, més oportunitats tindràs de guanyar algun dels premis diaris.
 • Cada dia, des de l’1 de desembre fins el dia 31, cap al migdia (per tenir temps de comunicar els guanyadors a una hora prudent) extraurem un paperet de l’urna amb el nom de la persona guanyadora i girarem la targeta del calendari d’Hivern del dia corresponent. A més, ho gravarem en vídeo i ho posarem a les xarxes socials Instagram Facebook. Seguiu-nos, que els vídeos són divertits! 😉
 • Un cop tinguem el regal i el nom de la persona afortunada, ens posarem en contacte amb ella per telèfon o bé per email o a través de les xarxes socials i podrà venir a recollir-lo. Des d’aquell moment, el paper guanyador deixarà d’estar dins de l’urna i ja no participarà en els sorteigs següents.
 • Una mateixa persona pot guanyar més d’un regal si ha participat més d’una vegada fent compres diferents i omplint més d’un paper amb les seves dades.
 • Des del moment del sorteig es donaran 15 dies per a venir a buscar el regal. Si no ve ningú a buscar el regal en aquest temps, es considerarà perdut.
 • Si no aconseguim posar-nos en contacte amb el guanyador o la guanyadora en el període de 72 hores, repetirem el sorteig, coincidint amb el sorteig de tres dies després. Si això passa els últims tres dies de l’any, el nou sorteig es farà l’any que ve. Es sortejarà el mateix regal fins un màxim de tres vegades. Si no s’aconsegueix contactar amb cap dels tres guanyadors, el regal es considerarà perdut.
 • No s’enviaran els regals per correu, de manera que s’han de venir a buscar a la botiga.
 • Un cop girada cada targeta del calendari, aquesta restarà girada amb el cartell indicant el regal que contenia.
 • Talles, colors i models: Com que hi ha gustos per a tot i talles molt variades, els cartells que hi ha a cada caixa en general indicaran el tipus de regal i el seu preu. Quan el guanyador o la guanyadora vingui a buscar-lo, podrà triar entre els diferents models, talles i colors del mateix tipus d’article que costin aquell preu. Per exemple, un cartell podria ser “Jersei 15 €”, sense indicar el tipus concret de jersei, la talla o el color. En alguns casos concrets, pot ser que el regal sigui únic i no es pugui triar.
 • Davant de qualsevol dubte o situació no prevista en aquestes bases, s’intentarà resoldre el problema amb bona fe i de la millor manera possible.

Consultes sobre el calendari

Per a qualsevol consulta, ens pots contactar i estarem encantats de poder ajudar-te.

Què estàs esperant? Vine a Districte 10 i participa en el Gran Sorteig Diari del Mega-Calendari d’Hivern 2021!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.