Gran Sorteig Diari del Mega-Calendari d’Hivern 2020

L’any passat el Gran sorteig del calendari d’Advent va ser tot un èxit. Van ser 25 dies intensos de regals i vàrem repartir 400 € en premis, a part de molta il·lusió i diversió!

Aquest any, però, la situació és ben diferent: hem perdut éssers estimats, hi ha molta gent passant-ho malament de debò, i hi ha una sensació general de tristesa. El món sanitari ens està treient les castanyes del foc directament amb les mans perquè no tenen recursos. Hi ha molts treballadors en ERTO. Bars, restaurants, artistes i petits comerços tampoc no ho estem portant massa bé. El 2020 sembla que no es vulgui acabar mai. No està la cosa per tirar cohets. Per això aquest any ens toca adaptar-nos i, sentint-ho molt, no podrem fer un calendari d’Advent com l’any passat.

Aquest any us plantegem una cosa diferent… el GRAN Sorteig Diari del Calendari d’Hivern 2020!

Enlloc de 25 dies, com l’any passat, farem un sorteig diari des de l’1 de desembre fins l’últim dia de l’any, el 31, per assegurar-nos que el 2020 se’n va d’una vegada i que hi arribem tots amb el millor humor possible.

Ja sabeu com funciona: per cada compra que feu durant el mes de desembre posarem una butlleta amb el vostre nom dins d’una urna i cada dia en treurem una a l’atzar. Mentre no us toqui i fins l’últim dia del sorteig la vostra butlleta quedarà dins de l’urna i, per tant, podreu participar en tots els sortejos diaris següents.

Per tant, l’únic que heu de fer és venir-nos a veure, com més sovint millor, comprar alguna de les coses xules que us tenim preparades per aquest hivern i, sobretot, anar mirant cada dia els vídeos divertits que anirem pujant a Instagram i Facebook per saber si us ha tocat.

El funcionament és el següent:

 • El calendari d’Hivern està format per 31 targetes numerades, cadascuna dels quals amaga un regal sorpresa. Les targetes s’aniran girant una cada dia, revelant el regal ocult.
 • Per a participar en els sorteigs, cada cop que facis una compra hauràs d’omplir un paper amb els teu nom i un email i/o telèfon i/o perfil de xarxes socials. Aquest paper el posaràs dins d’una urna amb els de la resta de participants al sorteig. El paper no sortirà de l’urna mentre duri el Gran Sorteig Diari del Mega-Calendari d’Hivern 2020 a no ser que et toqui algun premi. És a dir, que com més compres facis durant tot el període, més oportunitats tindràs de guanyar algun dels premis diaris.
 • Cada dia, des de l’1 de desembre fins el dia 31, cap al migdia (per tenir temps de comunicar els guanyadors a una hora prudent) extraurem un paperet de l’urna amb el nom de la persona guanyadora i girarem la targeta del calendari d’Hivern del dia corresponent. A més, ho gravarem en vídeo i ho posarem a les xarxes socials Instagram Facebook. Seguiu-nos, que els vídeos són divertits! 😉
 • Un cop tinguem el regal i el nom de la persona afortunada, ens posarem en contacte amb ella per telèfon o bé per email o a través de les xarxes socials i podrà venir a recollir-lo. Des d’aquell moment, el paper guanyador deixarà d’estar dins de l’urna i ja no participarà en els sorteigs següents.
 • Una mateixa persona pot guanyar més d’un regal si ha participat més d’una vegada fent compres diferents i omplint més d’un paper amb les seves dades.
 • Des del moment del sorteig es donaran 15 dies per a venir a buscar el regal. Si no ve ningú a buscar el regal en aquest temps, es considerarà perdut.
 • Si no aconseguim posar-nos en contacte amb el guanyador o la guanyadora en el període de 72 hores, repetirem el sorteig a les 17:00h, coincidint amb el sorteig de tres dies després. Si això passa els últims tres dies de l’any, el nou sorteig es farà l’any que ve. Es sortejarà el mateix regal fins un màxim de tres vegades. Si no s’aconsegueix contactar amb cap dels tres guanyadors, el regal es considerarà perdut.
 • No s’enviaran els regals per correu, de manera que s’han de venir a buscar a la botiga.
 • Un cop girada cada targeta del calendari, aquesta restarà girada amb el cartell indicant el regal que contenia.
 • Talles, colors i models: Com que hi ha gustos per a tot i talles molt variades, els cartells que hi ha a cada caixa només indicaran el tipus de regal i el seu preu. Quan el guanyador o la guanyadora vingui a buscar-lo, podrà triar entre els diferents models, talles i colors del mateix tipus d’article que costin aquell preu. Per exemple, un cartell podria ser “Jersei 15 €”, sense indicar el tipus concret de jersei, la talla o el color.
 • Davant de qualsevol dubte o situació no prevista en aquestes bases, s’intentarà resoldre el problema amb bona fe i de la millor manera possible.

Per a qualsevol consulta, ens pots contactar i estarem encantats de poder ajudar-te.

Què estàs esperant? Vine a Districte 10 i participa en el Gran Sorteig Diari del Mega-Calendari d’Hivern 2020!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.